9 Temmuz 2015 Perşembe

Don't Starve Meat Effigy Nedir, Ne işe Yarar ?

Don't Starve Meat Effigy Nedir, Ne işe Yarar ? 

Meat Effigy Nedir, Ne İşe Yarar, Yenir mi ? 

4x Board + 4x Cooked Meat + 4x Beard Hair

   Wilson ile oynarken oyun ilerledikçe sakalınızın uzadığını fark etmişsinizdir. Hatta Razor ile kesebilirsiniz, peki kesilen sakallar ne işe yarıyor ?
   Wilson' ın en büyük avantajı bu sakallar, hatta tek özelliği desek yeridir. Meat Effigy isimli, bir nevi korkuluk olan ve öldüğünüzde tekrar canlanmanızı sağlayan zamazingo bu sakallar ile yapılıyor. 


   Yapmanız gereken Wilson'ın sakalları uzadığında, Tools sekmesinden Razor yapıp, sakallarınızı bu ustura ile kesmeniz. Kestiğiniz sakallar 4 adet olduysa ve diğer malzemeler de varsa Meat Effigy istediğiniz bir yere kurabilirsiniz. Öldüğünüzde oradan canlanacağınız için kurduğunuz yer önemli. Hatta kurduğunuz yere bir kaç kaynak bırakırsanız sizin yararınıza olur. (Ateş, yiyecek vs. gibi) Kurduğunuzda maksimum canınız 30 azalacaktır. Bu can Meat Effigy de tutulur ve öldüğünüzde tekrar kazanırsınız.

   Ayrıca bu zamazingoyu kurmak için Prestihatitator yapmış olmanız gerekiyor. 

4x Rabbit + 4x Board + 1x Top Hat
    Meat Effigy' diğer karakterlerle de yapmanız mümkün ancak biraz zahmetli. Akıl sağlığınızı %40 - %60 civarı düşürdüğünüzde tavşanların rengi siyahlaşacaktır. Bu tavşanlardan yakalayıp, onları traş ederseniz Beard Hair elde edebilirsiniz.





What a handsome devil!
- Wilson

2 yorum:

  1. tavşanı traş edemedim ben ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Akıl sağlınız %40'ın altına düştüğünde tavşanların rengi siyaha döner. Bunları tıpkı normal tavşanları yakaladığınız gibi yakalayabilirsiniz. Yakaladıktan sonra öldürdüğünüzde Beard Hair verecektir.

      Sil